Om oss

Skogholt begravelsesbyrå er en liten familie-bedrift som er drevet av far og sønn. Vi har til sammen lang erfaring og kan hjelpe til med å gjøre ting litt lettere i en ellers tung tid.

Skogholt, Fauske Begravelsesbyrå ble etablert i 1982 av Rune Haugberg som også jobber i byrået til daglig. Byrået har som sitt kjerneområde kommunene Fauske, Sørfold og Saltdal, men betjener også Beiarn, Bodø, Hamarøy og Steigen.

Vår lange erfaring med mennesker i sorg har lært oss mye om nærhet og evnen til å skape trygghet. Dette er noe vi ønsker å videreføre gjennom å ha særlig fokus på nærhet, trygghet og respekt i vårt daglige virke. Vår oppgave er å veilede i alle praktiske spørsmål, samt tilrettelegge og gjennomføre gravferdsseremonien slik at det blir en minneverdig stund for de etterlatte. Vi bistår også ved forsendelser til inn- og utland, gravstein, veiledning og hjelp til andre oppgaver relatert til vår bransje.

Vi ønsker alle velkommen innom våre lokaler i Storgaten på Fauske for en uforpliktende samtale om det de måtte ha på hjertet. Byråets representanter kan også komme hjem til de etterlatte ved ønske om det.

Rune Haugberg

Rune Haugberg

Daglig leder

Magnus Haugberg

Magnus Haugberg

Gravferdskonsulent

Skogholt Fauske
Begravelsebyrå

Storgaten 52 8200 Fauske
756 41 900

man - fre 08:30 - 15:00
lør - søn etter avtale

Nedlastninger

Storgata 52, 8200 Fauske